SZÁLLÁS FOGLALÁS   Érkezés dátuma Távozás dátuma
Orfűtours Kft | 7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky u. 14-16. | +36 72 378 511 | +36 30 9591 590 | info@orfutours.hu
FRISS  HÍREINK
HÍRFOLYAM
Tóparti Vendégház 2021-07-12

Kedves Vendégeink!

2021.07.15-től Tóparti Vendégházunk új pompájában vehető igénybe!

Nem csak belső tereink, bútoraink változtak, de az emeleti erkélyről a kilátás még varázslatosabbá teszi a kikapcsolódást.

Megújult formájáról a következő héten láthatnak képeket.

Addig is ajánlatkérés, foglalás a következő telefonszámon lehetséges:

06 30 204 30 26

Orfű-Tours Kft

Adatkezelési tájékoztató 2019-11-11

A MEVID ZRt (Cím: székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 14-16., adószám: 13855264-2-02) a törvényi előírásoknak megfelelően készítette el Adatvédelmi tájékoztatóját.

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint elkészített dokumentum új weblapunkon lesz elérhető, jelenge e-mailben tudjuk eljuttatni az érdeklődőknek. 

Az adatkezelési tájékoztató a http://mevid.hu/ weboldal és a MEVID ZRt adatkezelését szabályozza.

Az adatkezelő és elérhetőségei

Név: MEVID ZRt

Székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 14-16.

E-mail: mevid@mevid.hu, adatvedelem@mevid.hu 

Telefon: +36 72 325 955, +36 30 206 1021

Kérjük keresse kollégánkat a fentebbi elérhetőségeken. 

ÜDVÖZÖLJÜK WEBOLDALUNKON!

ORFŰ A VÍZ, AZ ERDŐ ÖSSZHANGJA - AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁSOK

Strandok, aquapark, kerékpárutak, horgászati lehetőség, teniszpályák, minigolf, lovaglás, barlangászás, kenyérsütés csak néhány a lehetőségek közül, ami ránk vár Orfűn, ezen a gyönyörű mecseki településen. Csak néhány kilóméter Pécs, Európa Kultúrális Fővárosa, Villány, a legjobb magyar borok szülőhazája és Harkány, a gyógyvizek egyik legkedveltebb hazai lelőhelye. Orfű az új aquaparkkal kiváló üdülési hely fiataloknak és időseknek egyaránt! Jöjjön el hozzánk, ismerje meg Orfűt és az Orfűtours remek szálláshelyeit!
Orfű minden évszakban ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide érkezőknek. A négy tó, amit a település körül ölel a természet közelségének élményét adja az ide érkezőknek. Nyáron elsősorban a víz és a környező erdők adják a település vonzerejét. A szabad strandok és az aqua park közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Családoknak, fiataloknak és az idősebb korosztálynak is ideális. A túra utak és a természeti szépségek pedig számos felfedezni valót rejtenek. Tavasszal és ősszel egészen más arcát mutatja Orfű, ilyenkor a csend és a nyugalom határtalan. Egy kellemes séta a tó körül az új sétálóúton, vagy egy bicikli túra elfeledteti a hétköznapok zúgását. Az Orfűtours Kft. pedig kényelmes szállásokkal várja Önt!
SZÁLLÁSAINKRÓL BŐVEBBEN

Diás Panzió

2015 júniusában került átadásra a teljesen felújított Diás Panzió.
Bővebben >>

Tóparti Vendégház

Ez a mesés kialakítású, kétszintes épület közvetlenül a Pécsi tó partjára csalogatja vendégeinket, ahonnan annak teljes, lenyűgöző látványában gyönyörködhetnek.
Bővebben >>

Kalaphegyi üdülő

Orfűn, az Abaligetre vezető út mellett a Pécsi-tóra néző gyönyörű panorámával, a strandtól és a partról mintegy 300 m-re helyezkedik el festői környezetben ez az új építésű vendégház. A kétszintes épületben 4 db - fürdőszobával felszerelt lakrész található, mely összesen 12 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést.
Bővebben >>

Fordan Hotel Pécs

Pécs belvárosában, a történelmi városrész határán fekszik néhány száz méterre a Széchenyi és a Kossuth tértől, az Árkád bevásárlóközpont szomszédságában, a 2010-ben újonnan átadott Fordan Hotel.
Bővebben >>
k3net.hu © 2010 | www.orfutours.hu Szállások | Programok | Környék | Kapcsolat | Partnerek