SZÁLLÁS FOGLALÁS   Érkezés dátuma Távozás dátuma
Orfűtours Kft | 7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky u. 14-16. | +36 72 378 511 | +36 30 9591 590 | info@orfutours.hu
FRISS  HÍREINK
KIKAPCSOLÓDÁS

Strand

Aquapark Orfű 2011-ben került átadásra a régi nagy strand területén az orfűi Aquapark.
Bővebben >>

Vizimókák

Az orfűi tórendszer mind a 4 tava rendkívül vonzó a horgászok körében, a Pécsi tavon azonban számtalan egyéb vízi sport kipróbálására is lehetőség van.
Bővebben >>

Tenisz

LATEX-ITE ® / CENTRECOURT PRO ® sportpályák Orfűn a tenisz és a sportok szerelmeseinek
Bővebben >>

Kerékpározás

   
Bővebben >>

Szauna

A szauna kedvező élettani hatása már Magyarországon is sokak számára ismert. Szaunázáskor javul a vérellátás és a bőr állapota is: rugalmassága növekszik, a felső hámréteg tisztulása javul, a faggyúmirigyek kiürülnek. Emellett rendkívüli módon segíti a szervezet ellenálló-képességének, kondíciójának javulását is.
Bővebben >>

Lovaglás

Orfűn két helyen is lehet lovagolni és egy díjugrató pálya is rendelkezésre áll!
Bővebben >>

Minigolf

Golf kicsiben. A 20. században elterjedt játék lényege, hogy kis területen épített, érdekes akadályokkal taglalt pályákon kell a játékosoknak a golflabdát a lyukakba juttatni.
Bővebben >>

Termálfürdők

Magyarhertelendi Termálfürdő Alig néhány kilométerre Orfűtől fekszik ez az igényesen felújított fürdő. A fedett élmény és termálfürdő egész évben várja a vendégeket. A kétszintes fürdőépületben wellness szolgáltatások és Szaunapark nyújt kikapcslódási lehetőséget. Részletes információk: www.hertelenditermal.hu Sikondai termálfürdő. Szintén közel Orfűhöz a Mecsek egyik eldugott kis településén található meg a Sikondai wellness központ.
Bővebben >>

Múzeumok

Orfű a természeti szépségeiről híres, azonban néhány épített és kultúrális emlék is az ide látogatók érdeklődésére tarthat számot:
Bővebben >>

Diás pince

VILLÁNYI BOROK KÓSTOLÁSA A DIÁS PINCÉBEN A Diás Panzió mellett 2006-ban megnyitott a Diás Pince, ahol helybeni borkóstolásra kínálunk lehetőséget. A régió híres bortermelő vidékéről Villányból, a számos neves pincészetből érkezik az ízletes nedű és igény szerint a Diás Pincében, vagy a panziók kerthelységeiben rendezünk borkóstolókat.
Bővebben >>

Orfű

Orfű a 4 tó falva: a Mecsek hegység északnyugati "hátán", Pécstől 16 km-re elhelyezkedő Európa-szerte ismert üdülőfalu. A völgy korábbi öt ősi településének összeolvadásával, egy mély történelmű település alakult ki, a természeti értékek és az emberi beavatkozás tökéletes egyensúlyában.
Bővebben >>

Pécs

Pécs a mediterrán hangulatok városa: az UNESCO világörökség része Pécs, a maga kulturális és természeti adottságaival régóta a turizmus egyik kedvelt központja. Színes rendezvényei, magával ragadó hangulata, kellemes szabadtéri kávézói, múzeumai és gyűjteményei olyan vonzerőt adnak a városnak amely méltán teszik világhíressé Baranya szívét.
Bővebben >>

Abaliget

Abaliget: festői környezetben ideális pihenés Abaliget Pécstől mintegy 16km-re Orfűtől 3 km-re terül el. Természeti szépségét már a római korban felismerték. Erről tanúskodik az "Abaligeti Vénusz", egy szép bronz szobor, melyet itt őrzött meg a föld mélye ez időből, s amely ma a pécsi régészeti kiállításon látható.
Bővebben >>

Magyarhertelend

Magyarhertelend a Mecsek lankái, zöldellő rétjei és festői szépségű erdők között terül el. Mai lélekszáma közel 700 főt tesz ki, ehhez jön a nyári szezon többezres turistatömege. A település Pécstől 20 km-re, Orfűtől 5-km-re fekszik.
Bővebben >>

Siklós

Siklós Dél-Baranya és a Dráva medence természeti, történeti és kulturális értékekben egyik leggazdagabb települése. Jelentőségét kiváló természeti adottságai, szubmediterrán éghajlata, az itt élők vendégszeretete és a magyar történelemben betöltött szerepe adja.
Bővebben >>

Villány

Villány a szőlő és a bor városa: Villány és Villánykövesd nemzetközileg ismert és elismert borvidéke a délbaranyai régiónak. A csapadéknak a napsütésnek és a lankás hegyoldalaknak köszönhetően, olyan nemes íze van a villányi boroknak, amelyet mindenképpen meg kell kóstolnia az idelátogatónak.
Bővebben >>

Harkány

Harkány: Harkány has been internationally famous as a spa for some two hundred years, thanks to the surplus water which gushes out of the ground here. It lays 35 kms from the county center Pécs. It was the labourers digging drains in the town who discovered the miraculous effects of the water. After days of working in the boggy area they realised that their arthritic limbs were no longer painful.
Bővebben >>

Szigetvár

Szigetvár: Szigetvár történelmi város, a történelmi múltjából kiemelkedik Zrínyi Miklós és vitézeinek hősiessége. A várkapitány 2500 katonájával állt helyt a Szulejmán szultán vezette 80 000-es török hadsereg támadásaival szemben. Az utolsó napon 1566.
Bővebben >>
k3net.hu © 2010 | www.orfutours.hu Szállások | Programok | Környék | Kapcsolat | Partnerek